Jeg følger opp litt-sunnere-temaet med denne oppskriften. Og så er det jo lenge siden jeg kom med en carbonara-oppskrift sist.
Til fire personer:
400 g fullkornsspaghetti
1 broccoli
100 g spinat
2 ts olivenolje
6 skiver kalkunbacon
1 hvitløksfedd
3 eggeplommer
5 ss kvarg eller fromage frais
50 g nyrevet parmesan
1/2 ss friskhakket persille
Pepper
Kok pastaen som beskrevet på pakken og tilsett broccolibuketter i de siste minuttene av koketiden. Hell av vannet. Del baconen i skiver og mos hvitløksfeddet litt med baksiden av en skje. Varm oljen i en stor panne på mellom varme og stek bacon og hvitløk til baconen er gylden. Ta hvitløken ut og sett til side. Rør sammen eggeplommer, kvarg, parmesan og pepper. Ha bacon, spinat og eggeblandingen i gryten og rør til pastaen er godt dekket med sauce. Server pyntet med parmesan og nykvernet pepper.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar