Til to personer:
2 kyllingfileter
4 ss teriyakimarinade
100 g nudler (jeg brukte fullkornsnudler)
2 ss olje
1 ss friskrevet ingefær
1 hvitløksfedd
500 g frosne wokgrønnsaker
2 ss soyasauce
2 ts sesamolje
Sesamfrø
Grillspyd i tre
Legg grillsydene i vann - så tåler de varmen bedre. Del kyllingkjøttet i biter og la det marinere i teriyaki'en i ti minutter. Kok nudlene som beskrevet på pakken, hell av vannet og skyll med kaldt vann. Tre kyllingen på spydene. Varm en spiseskje olje i en stekepanne og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Pensle kjøttet med marinaden underveis og snu dem hele tiden - de svir seg lett. Varm resten av oljen i en wok og stek hvitløk og ingefær raskt. Tilsett wokgrønnsakene og fres dem i to til tre minutter. Ha i nudler, soya og sesamolje og vend rundt til alt er godt blandet. Server nudlene med spydene og dryss over sesamfrø.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar