søndag 8. august 2010

Pasta med reker, chili og avocado

Fra kaker og dessert til en sunn og litt anderledes pastarett med avocado i.

Til to personer:

1 ss olivenolje
200 g tigerreker
1 rød chili uten frø

1 hvitløksfedd
15 g smør

1 avocado

En halv pakke ruccola

250 g fullkornspasta

Salt og pepper


Kok pastaen som beskrevet på pakken. Skrell rekene og fjern tarmen. Hakk chili og hvitløk fint og del avocadoen i biter. Varm oljen i en panne på mellom varme og stek rekene i et minutt. Tilsett hvitløk og chili og pass på at hvitløken ikke blir brun. Ta pannen av varmen, ha i smøret og la det danne en sauce sammen med oljen, hvitløken og chilien. Hell vannet av pastaen og ha det i pannen sammen med avocado og ruccola. Smak til med salt og pepper og server straks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar