Til to personer:
250 - 300 g rosenkål
1/2 rød chili uten frø
1-2 hvitløksfedd
2-3 ss olivenolje
1 dl hvitvin
1 dl kremfløte
1/2 -1 dl nyrevet parmesan + ekstra til servering
Salt og pepper
250 g fullkornsspaghetti
Del rosenkålen i to og fjern stokken. Skjær deretter i skiver. Hakk hvitløk og chili fint. Varm oljen i en stor panne på mellom varme og stek rosenkål, chili og hvitløk i ca. fem minutter mens du rører grundig. Hell i vinen, la den koke litt inn og tilsett så fløten. La saucen småkoke i fem minutter til og smak til med salt og pepper. Kok pastaen som beskrevet på pakken, hell av vannet, men ta vare på litt av det. Ha pastaen i pannen og vend grundig rundt. Tilsett litt kokevann hvis saucen er for tørr. Server pyntet med nyrevet parmesan.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar