mandag 31. januar 2011

Pizza med potet, timian og geitost

Jeg har laget pizza med poteter før, men denne versionen med geitost fristet allikevel. Jeg fant ikke frisk rosmarin i butikken og erstattet det med timian og så valgte jeg å gjøre deigen litt grovere. Med pizza går det meste bra, så bare prøv deg frem.

Til to til tre personer:

Pizzabunn
1 sjalottløk

8 små poteter

2 ss ekstra virgin olivenolje
1 bundt timian

100 g geitost

Salt og pepper


Lag pizzadeigen og la den heve i 30 minutter. Varm oven til 225 grader. Kjevl den tynt ut og legg den på en bakeplate smurt med olje. Del løk og poteter i tynne skiver. Vend grønnsakene i oljen krydret med salt og pepper. Legg først et lag løk og deretter et lag potet på pizzaen. Pensle kanten av pizzaen med resten av oljen. Fordel timiankvister over pizzen. Del geitosten i skiver og fordel den over. Bak høyt oppe i ovnen i åtte til 12 minutter, eller til bunden er sprø og osten gylden. Kvern over litt pepper og server straks.

1 kommentar:

  1. Oj, så spennendes med potet på pizzaen:) Må prøves ut:)

    SvarSlett