Her får valnøttene smak av sitron og ingefær - med veldig gode resultater.
Til to personer:
2 laksefileter
2 ss olivenolje
1 pakke frisk fullkornspasta
1 bundt broccoli
1 dl valnøtter
1 ss friskrevet ingefær
Saft fra en halv sitron
75 g babyspinat
Salt og pepper
Varm ovnen til 200 grader. Legg fisken i en ildfast form, drypp med en spiseskje olje og krydre med salt og pepper. Stek i ovnen i ti til 12 minutter. Del broccolien i små buketter og hakk valnøttene grovt. Kok broccolien i et minutt og tilsett deretter pastaen. Kok til pasta og broccoli er al dente og hell av vannet. Varm resten av oljen i en stekepanne på mellom varme og stek valnøttene gyldne. Tilsett ingefær og fjern pannen fra varmen før du heller over sitronsaften. Smak til med salt og pepper og dryss nøttene over laksen, spinaten og pastaen før du serverer.
Her.
for ett år siden
Åhh denne lakseretten ser nydelig ut:)
SvarSlett