Med noen smarte løsninger som hakkede tomater med urter i og frisk pasta, kan du ha en deilig, varmende minestronesuppe på bordet på under halvtimen.
Til to personer:
1 ss olivenolje
1 løk
1-2 gulerøtter
2 selleristenger
2 hvitløksfedd
1/2 boks hakkede tomater med urter (220 g)
5 dl grønnsaksfond
1/2 boks kidneybønner (150 g)
1 liten squash
1/2 pakke små tortellini (125 g)
Salt og pepper
Pesto til servering
Hak løk, gulerøtter, selleri og hvitløk fint. Skyll bønnene og del squashen i små biter. Varm oljen i en gryte på mellom varme, ha i løk, selleri og gulerøtter og stek i seks minutter. Tilsett hvitløken og stek videre i to minutter. Hell tomater, fond og bønner i gryten og la det småkoke i fem minutter. Ha i squashen og kok i et minutt før du tilsetter pastaen. La suppen småkoke til pastaen er al dente – to til tre minutter. Øs opp suppen i passende skåler og fordel pesto over rett før servering.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar