torsdag 12. november 2009

Steak sandwich

Egentlig synes jeg ikke sandwich er ordentlig middag, men når fyllet er biff, squash og aubergine kan jeg godt gjøre et unntak.

Til to personer:

2 biffer
3 ss olivenolje
2 hvitløksfedd

200 g squash
200 g aubergine

250 g cherry tomater
Pepper

Ciabattabrød
Hummus

Ruccola


Del hver biff i to på langs og legg i en skål sammen med to spiseskjeer olje, et presset hvitløksfedd og pepper. La det marinere mens du lager resten. Del squashen i skiver og auberginen på langs og så i skiver. Vend med resten av oljen samt pepper og stek på (grill-) panne på mellom varme til grønnsakene er gyldne. Det er viktig at det bare er et lag med grønnsaker på pannen, så du må sikkert steke i omganger. Ha alle grønnsakene tilbake i pannen, press resten av hvitløken over og tilsett tomater i halve. Stek videre i noen minutter og ta deretter av varmen. Rist brødet. Varm en panne på høy varme og stek biffene i et minutt på hver side, eller sånn som du liker dem. Vend ruccolaen med litt olje-eddik dressing og smør brødet med hummus. Anrett sandwichen med ruccola, grillede grønnsaker og biff og server straks.

2 kommentarer:

  1. Mmmm, dette ser godt ut! Flott blogg du har, mange spennende oppskrifter!

    Trine ;)

    SvarSlett
  2. Hei Trine! Så gøy og se deg her. Har faktisk vært inne og lest på din blogg endel ganger. Brioche oppskriften min (http://epicureatricen.blogspot.com/2009/09/sjokoladebriocher.html) var innspirert av din.

    SvarSlett