onsdag 2. juni 2010

Pai med grillet paprika, mandler og hvit geitost

Det var min bedre halvdel som laget denne retten og etter hans mening var den lett å lage. Og uten å være alt for nedlatene overfor hans kjøkkenevner, så vil jeg si at når han mener den var lettlaget, så bør det være noe de aller fleste ville kunne klare. Og bonusen - det var kjempegodt!

Til to personer:

2 plater butterdeig
2 ss rød pesto

1 glass grillet paprika

4 skiver mild, hvit geitost
(ca. 100 g)
Timian

1 ss mandelflaker

Pepper


Varm ovnen til 200 grader. Legg butterdeigen på en bakeplate dekket med bakepapir og skjær en "ramme" ca. en centimenter fra kanten. Smør pesto på bunnen (ut til rammen). Del paprikaen i mindre biter og fordel over pestoen. Legg to skiver ost på hver pai og strø over timian og mandler. Krydre med pepper og bak paiene i ti til 12 minutter, eller til den er gylden og gjennomstekt. La paiene hvile i et par minutter, før du serverer med en grønn salat.

1 kommentar: