Epicureatricen er norsk, men bor i København. Hun elsker både å lage og spise mat, leser kokebøker i sengen og opplever en helt spesiell lykkefølelse når kjøleskapet er fullt.
...og da skal man jo ha fastelavensboller. Jeg planlegger å bake mine søndag ettermiddag, men hvis du trenger litt inspirasjon så kan du jo prøve de norske fastelavensbollene eller danske fastelavensbollene jeg laget i fjor.
Jeg får desverre ikke baket noen boller, men noe jeg funderer over fastelaven, er hva fjæra på fastelavensriset er egentlig godt for? Ha en god helg. :) - Tina
Her kan du lese litt om fastelavensrisets historie: http://www.historie-online.dk/special/faste/ris.htm Det virker som om fjerene bare er til pynt. :-)
Jeg får desverre ikke baket noen boller, men noe jeg funderer over fastelaven, er hva fjæra på fastelavensriset er egentlig godt for? Ha en god helg. :) - Tina
SvarSlettHer kan du lese litt om fastelavensrisets historie: http://www.historie-online.dk/special/faste/ris.htm Det virker som om fjerene bare er til pynt. :-)
SvarSlett