torsdag 20. mai 2010

Kyllingbryst med spaghetti og tomater

Det er faktisk en stund siden jeg sist kom med en pastarett og med tanke på hvor godt jeg synes pasta er, er det litt en overraskelse. Her er ihvertfall en sunn variant med fullkornsspaghetti og helstekte tomater.

Til to personer:

2 kyllingfileter
1 ss olivenolje

1 rødløk
2 hvitløksfedd

400 g cherrytomater

1 liten håndfull baslikum

Salt og pepper

250 g fullkornsspaghetti

Friskrevet parmesan til servering


Varm ovnen til 200 grader, krydre kyllingen med salt og pepper og stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til den er gjennomstekt. Imens koker du pastaen som beskrevet på pakken. Del deretter løken og hvitløken i skiver. Varm oljen i en stor panne på mellom varme og stek løk, hvitløk og tomater i fire til fem minutter. Hell vannet av pastaen, men ta vare på litt av det. Bland pastaen med grønnsakene, tilsett litt av kokevannet og smak til med basilikum, salt og pepper. Server sammen med kyllingen og med friskrevet parmesan over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar