fredag 4. mars 2011

Teriyakifisk med asiatiske rødbeter

Jeg har litt tekniske problemer denne uken, da min bedre halvdel har skiftet jobb og dermed også skiftet leverandør på internettoppkoblingen vår. Det gjør blogging noe mer komplisert, så dette innlegget skrives fra jobb. Og så håper jeg snart at vi får internett hjemme igjen. Man føler seg jo helt isolert...

Til to personer:

300 g rødbeter
1 ss rapsolje
1-2 ss balsamico
2 ts friskrevet ingefær
2 hvite fiskefilleter (torsk, sei eller pegasus, som jeg brukte)
Teriyakimarinade
Salt og pepper

Basmatiris og blandede salatblader som tilbehør

Varm ovnen til 200 grader. Skrell rødbetene og del dem i biter. Ha dem i en ildfast form, drypp over olje og krydre med salt og pepper. Stek til rødbetene er møre - 20 til 30 minutter. Ha fisken i en ildfast form og drys over salt. La den steke sammen med rødbetene til den er akkurat gjennomstek - 8 til 12 minutter. Ta rødbetene ut av ovnen og vend dem med balsamico og revet ingefær. Ta fisken ut av ovnen og pensle med teriyakimarinade. Server med rødbeter, ris og salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar