Denne oppskriften er fra Cordon Vert, en matlagingsskole hvor man bare lager vegetarmat. Her er det mange muligheter, med alt fra "Dairy-free and Delicious" til "Christmas Lunch Menu". Jeg starter med denne vegetariske pastaretten.
Til to personer:
250 g spaghetti
1 ss olivenolje
1 rødløk
250 g champignon
200 g marinerte artiskokhjerter
300 g tomater uten skall
2 hvitløksfedd
1,5 dl hvitvin
1 dl fløte
15 g parmesan i flaker
25 g friskhakket persille
Salt og pepper
Kok pastaen som beskrevet på pakken. Hakk løk og hvitløk og del champignon, artiskok og tomater i biter. Varm oljen i en stor panne på lav varme og stek løkene i ti minutter. Skru opp varmen, tilsett soppen og stek i fem til åtte minutter til. Rør inn tomater og artiskok og stek i fem minutter. Tilsett tilslutt hvitløk og stek i et minutt til. Smak til med salt og pepper og vend inn pastaen. Ha i vinen og la det hele småkoke i to minutter før du rører inn fløte og persille. Server straks pyntet med parmesanflaker.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar