tirsdag 21. september 2010

Urtepasta med halloumi


Halloumi er en kyprotisk ost, med den egenskapen at den kan varmes opp eller grilles uten å smelte. Osten har en litt salt smak, men det mest intersante var konsistensen - den er nærmest gummi-aktig, men på en god måte.

Til to personer:

250 g pasta
150 g frosne erter

1 squash

3 ss pesto

75 g babyspinat

En håndfull basilikumblader

100 g halloumi


Kok pastaen som beskrevet på pakken. Tilsett ertene i det siste minuttet av koketiden. Ta av litt av vannet - det skal brukes til saucen. Del squashen i biter og stek den raskt. Del halloumien i tynne skiver og stek dem gylden i en tørr, varm panne. Hell vannet av pastaen og rør inn pesto, basilikum, squash, babyspinat og litt kokevann. Server med halloumiskiver oppå og pyntet med basilikumblader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar