Selv om jeg er veldig glad i noe søtt, så er det sjeldent jeg lager dessert. Når middagen er laget og spist, er det liksom lettere å ta en liten sjokoladebit enn å tilberede enda en rett. Men denne oppskriften krever ca. to minutters tilberdening og når jeg samtidig hadde en flaske Marsala stående, bestemte jeg meg for å gi den en sjanse.
Til to personer:
2 pærer
2 ss søt Marsala
2 ss sukker
25 g smør
Varm ovnen til 180 grader (varmluft). Ha smør, sukker og Marsala i en liten ildfast form og la det smelte i ovnen mens du skreller pærene og deler dem i to. Legg pærene i formen og pensle dem med Marsala-blandingen. Bak pærene i 35 til 45 minutter eller til de er helt myke. Pensle dem med Marsala-blandingen et par ganger underveis. Server som de er eller med litt krem, creme fraiche eller kvark til.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar