Pasta er og blir en av mine favoritter. Det kan liksom ikke gå galt. Til denne pastaretten brukte jeg Il Fornaios linguine med 50% fullkorn. I følge forbrukermagasinet Tænk er dette en av de beste pastaene på markedet (med eller uten fullkorn)og jeg må si meg enig.
Til to personer:
1 spisskål
1 mango
1/2 vaniljestang
150 g chorizo
25 g smør
1 sitron
Salt og pepper
200 g linguine
Skyll spisskålen og skjær den i tynne strimler. Skrell mangoen, fjern stenen og del fruktkjøttet i biter. Ha det i en skål sammen med frøene fra den halve vaniljestangen. Del pølsen i skiver og sprøstek på en varm, tørr panne. La pølsebitene dryppe av på tørkerull. Tørk pannen ren for stekefett fra chorizoen og smelt smøret. Stek kålen raskt i smøret - bare så det så vidt faller sammen. Kok pastaen som beskrevet på pakken, hell av vannet, men ta vare på litt av det. Bland sammen chorizo, mango, kål og pasta. Smak til med salt og pepper og tilsett evt. litt kokevann for å få den rette konsistensen. Pynt med strimler av sitronskall og server straks.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar