onsdag 15. april 2009

Singapore Noodles

Det autentiske i denne retten er igjen litt tvilsomt, men det har en asiatisk "feel" ihvertfall. Kyllingen kan erstattes med f.eks. reker, eller helt utelates.

Til to personer:

150 g nudler
2 kyllingfilleter
1-2 ss olje
2 lettpiskede egg
1 løk
2 hvitløksfedd
1 ss hakket ingefær
1 broccoli
1 rød paprika
200 g sukkererter
2 ss soyasauce
2 ss østerssauce
2 ss søt chilliesauce

Tilbered nudlene etter anvisningen på pakken. Hell vannet av og sett nudlene til side. Del kylling i biter, hakk løk, hvitløk og ingefær, del paprika og erter i biter og broccoli i små buketter. Varm litt av oljen i en wok eller en stor panne på middels varme. Lag en tynn omelett. Ta omletten ut av woken og del i små biter. Sett til side. Varm litt mere olje i woken på middels varme og stek kyllingen. Sett til side. Varm den siste oljen og stek hvitløk, løk og ingefær i 1-2 minutter. Tilsett resten av grønnsakene og saucene og la det hele steke i 3-4 minutter, til grønnsakene er møre. Tilsett kjøtt, nudler og egg og bland det hele sammen. Server.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar