torsdag 28. januar 2010

Fiskewok

På denne måten fikk jeg brukt opp noen grønnsaker fra i går og en rest vin og en pakke fisk fra fryseren.

Til to personer:

200 g fisk (gjerne forskjellig)
100 g tigerreker
2 ss olje
1 løk
2 hvitløksfedd
Kinakål
Gulerøtter
Broccoli
Revet, frisk ingefær
1 dl hvitvin
Soyasauce
Salt og pepper

Servers med ris

Del fisken i biter, skrell rekene, hakk løk og hvitløk og del en passe mendge grønnsaker i biter. Varm en spiseskje olje i en wok eller stor panne på høy varme og stek fisken raskt. Ta av fisken og varm opp resten av oljen. Stek grønnsakene i noen minutter før du tilsetter hvitvin, soya og ingefær. Vend inn rekene, varm igjennom og smak til med salt og pepper. Ha tilslutt i den stekte fisken og server sammen med risen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar