tirsdag 26. januar 2010

Pasta med tunfisk

Rask og god fiskemiddag - med fisk fra boks og en sauce basert på en pakke fløteost.

Til to personer:

1 ss olje
3 stilker bladselleri
2 ss revet sitronskall
75 g fløteost med krydderurter
1 dl vann
1 boks tunfisk i vann
250 g frisk pasta
150 g frosne erter
Litt sitronsaft
Salt og pepper

Hakk sellerien fint. Varm oljen i en liten gryte på høy varme og stek selleri og sitronskall i et minutt. Tilsett ost, vann, sitronsaft, salt og pepper og kok i et minutts tid. Hell vannet av tunen, ta saucen av varmen og rør inn fisken. Kok pastaen som beskrevet på pakken og tilsett erter i det siste halve minuttet. Hell vannet av pastaen og vend med saucen. Server straks, pyntet med litt sitronskall og friskkvernet pepper

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar