mandag 18. januar 2010

Pasta fritatta

En litt anderledes måte å bruke opp rester av kokt pasta og skinke på. Godt i matpakken dagen etter, er det også.

Til en paiform, 24 cm i diameter:

1 ss olje
400 g champignon
1 paprika
125 g skinke
150 g frosne erter
6 egg
2,5 dl fløte
100 g kokt pasta, her har jeg brukt fullkornsspaghetti
2 ss friskhakket persille
25 g nyrevet parmesan
Salt og pepper

Varm ovnen til 180 grader. Del champignon, paprika, skinke og pasta i mindre biter. Varm oljen i en panne på mellom varme og stek champignonene i tre minutter, før du tilsetter paprika og steker videre i et minutt. Rør inn skinke og erter og ta pannen av varmen. Bland sammen egg, melk, salt og pepper i en skål og ha i grønnsaksblandingen, pasta og persille. Hell alt sammen over i den smurte paiformen og riv parmesan over. Stek i ovnen i 25 til 3 minutter og server med en grønn salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar