Til to personer:
2 laksefileter
1 ts karry
Salt og pepper
Varm ovnen til 180 grade, krydre laksen med karry, salt og pepper og stek den i ca. åtte minutter eller til den er gjennomstekt. Imens lager du nudlene:
150 g nudler
1 ts olje
1 løk
1 hvitløksfedd
1 ts revet, frisk ingefær
125 g babymais
2 vårløk 1 ts karry
1 dl grønnsaksfond
150 g bønnespirer
Soyasauce og østerssauce
Frisk koriander
Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. Hakk løk og hvitløk, del vårløk i tynne skiver og maisen i mindre biter. Varm oljen i en en panne og stek løk og hvitløk i noen minutter før du tilsetter ingefær og karry. Stek videre i et minutts tid og ha i fond, vårløk og mais. Smak til med soyasauce og østerssauce og tilsett nudler og bønnespirer. Server sammen med laksen og pynt med koriander.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar