Det meste gikk egentlig galt da jeg skulle lage denne retten. Først tok jeg feil av gurkemeie og karry, så oppdaget jeg at noen av de grønnsakene jeg skulle bruke hadde blitt dårlige (og jeg erstattet dem med en halv pose frosne wokgrønnsaker) og til slutt stekte jeg laksen for lenge, så den ble tørr og kjedelig. Her er oppskriften sånn jeg hadde tenkt den skulle være...
Til to personer:
2 laksefileter
1 ts karry
Salt og pepper
Varm ovnen til 180 grade, krydre laksen med karry, salt og pepper og stek den i ca. åtte minutter eller til den er gjennomstekt. Imens lager du nudlene:
150 g nudler
1 ts olje
1 løk
1 hvitløksfedd
1 ts revet, frisk ingefær
125 g babymais
2 vårløk 1 ts karry
1 dl grønnsaksfond
150 g bønnespirer
Soyasauce og østerssauce
Frisk koriander
Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. Hakk løk og hvitløk, del vårløk i tynne skiver og maisen i mindre biter. Varm oljen i en en panne og stek løk og hvitløk i noen minutter før du tilsetter ingefær og karry. Stek videre i et minutts tid og ha i fond, vårløk og mais. Smak til med soyasauce og østerssauce og tilsett nudler og bønnespirer. Server sammen med laksen og pynt med koriander.
Her.
for 10 måneder siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar