søndag 10. januar 2010

Pizza bianco

Pizza bianco betyr hvit pizza, og hvitt blir det med et fyll av potet og to typer ost. Til gjenngjeld hadde jeg litt fullkornsmel i bunnen.

Til to til tre personer:

Bunn
400 g kokte poteter med skall på

2oo g frisk mozzarella

25 g friskrevet parmesan

Rosmarin

Salt og pepper


Lag deigen og sett til heving. Varm oven til 225 grader. Skjær potetene i tynne skiver. Elt deigen, kjevl den tynt ut og fordel poteter og mozzarella i skiver over. Dryss over parmesan og rosmarin og krydre med salt og pepper. Bak i åtte til 12 minutter, til bunden er sprød og osten smeltet. Server straks, evt. med en salat ved siden av.

2 kommentarer:

  1. Heisann. Jeg oppdaget bloggen din i dag og har nå klikket meg rundt så jeg har vann i munnen, her var det mye godt! :-) Likte særlig denne oppskriften godt. Både en av guttene og jeg er allergiske for tomat, så jeg søker stadig etter oppskrifter på pasta og pizza uten, og denne så deilig ut!! Takk!! :-)
    Jeg kommer snart tilbake!
    Hilsen Inger-Lise

    SvarSlett
  2. Takk for koselig kommentar. Og så hyggelig å kunne hjelpe med noe du har lett etter!

    SvarSlett