torsdag 29. juli 2010

Eple-sandwich med marsipan

Samme dag som vi laget disse grillspydene, sto desserten på grillede eple-sandwich. Ofte er det jo først når man er ferdig med å grille at grillen har blitt ordentlig bra (ihvertfall er det sånn her hos utålmodige meg) og uansett så er det jo fint å utnytte den siste varmen til å lage litt dessert.

Til en person:

1 eple
2 skiver marsipan

2 ruter mørk sjokolade

Smeltet smør


En kule vaniljeis og evt. litt mandelflaker til servering


Skjær bunnen og toppen av eplet og del resten i fire like tykke skiver. Lag en sandwich med to epleskiver, en marsipanskive og en sjokoladebite. Smør utsiden av sandwichen med litt smeltet smør og grill to til tre minutter på hver side, eller til sjokladen har smeltet og eplet er mørt. Server straks med god vaniljeis og mandelflaker til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar