torsdag 15. juli 2010

Teriyaki-kylling med stekte ris

Flere av middagene denne uken har vært fra Delicious' "Supper solutions", som er raske hverdagsretter hvor det blir brukt litt semi-convienience og andre snarveier. Men det behøver ikke bety at resultatet ikke kan bli bra for det.

Til to personer:

2 kyllingfileter
3 ss teriyakimarinade

1 ss olje

250 g kokt ris

4 vårløk

150 g frosne erter

50 g grillede paprika fra glass
1 ss soyasauce
1 egg

Start med å marinere kyllingen i minimum 20 minutter. Varm ovnen til 200 grader og stek kyllingen til den er gjennomstek - ca. 15 minutter. Kyllingen kan også stekes på pannen i litt olje - fire minutter på hver side. Skjær vårløk og paprika i skiver og pisk egget litt. Varm oljen i en stor panne eller wok og stek risen i fire minutter. Tilsett grønnsaker og soya og stek videre i noen minutter til. Skyv risen til den ene siden av pannen og tilsett egget, rør rundt til egget er stek og bland deretter inn i risen. Server straks med kyllingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar