Flere av middagene denne uken har vært fra Delicious' "Supper solutions", som er raske hverdagsretter hvor det blir brukt litt semi-convienience og andre snarveier. Men det behøver ikke bety at resultatet ikke kan bli bra for det.
Til to personer:
2 kyllingfileter
3 ss teriyakimarinade
1 ss olje
250 g kokt ris
4 vårløk
150 g frosne erter
50 g grillede paprika fra glass
1 ss soyasauce 1 egg
Start med å marinere kyllingen i minimum 20 minutter. Varm ovnen til 200 grader og stek kyllingen til den er gjennomstek - ca. 15 minutter. Kyllingen kan også stekes på pannen i litt olje - fire minutter på hver side. Skjær vårløk og paprika i skiver og pisk egget litt. Varm oljen i en stor panne eller wok og stek risen i fire minutter. Tilsett grønnsaker og soya og stek videre i noen minutter til. Skyv risen til den ene siden av pannen og tilsett egget, rør rundt til egget er stek og bland deretter inn i risen. Server straks med kyllingen.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar