Til fire personer:
2-3 kyllingfilleter
2 røde paprika1 løk
1 squash1 dl vann
1 buljongterning3 dl creme fraiche
1-2 ss soyasauce2 - 3 ss mangochutney
1-2 ss sambal oelek1-2 ss olje
Tørkede chiliflakerSalt og pepper
Servers med ris.
Kok risen etter anvisningen på pakken. Skjær kylling og grønnsaker i biter. Varm litt olje i en stor panne eller wok på høy varme. Stek kyllingen til den er gjennomstekt og sett til side. Varm litt mere olje i pannen og stek grønnsakene. Ha creme fraiche, vann, bulljong, soya, chutney, sambal oelek og evt. litt tørkede chiliflaker i pannen og la det hele småkoke i 10 minutter. Skjær mangoen i biter og tilsett i retten sammen med kyllingen. Varm igjennom, smak til med salt og pepper og server med risen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar