tirsdag 16. juni 2009

Epicureatricens favoritter

De Cecco pasta

De Cecco pasta er etter min mening verdens beste pasta og dermed vel verd den litt høyere prisen. Man smaker nemlig kvaliteten og pastaen gjør selv den enkleste sauce fantastisk!

4 kommentarer:

 1. Fin blogg du har! Masse deilig her..jeg liker godt å lage mat jeg også. Selv om jeg er feminist. Fnis! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg kommer tilbake.

  SvarSlett
 2. For meg er definisjonen på feminisme nettopp at man velger selv og derfor kan man fint lage masse mat iført røde strømper. Poenget er vel at det ikke skal være forventet eller et ansvar som kun ligger på kvinnen. Selv har jeg ihvertfall ingen problemer med å kombinere litt kakebaking med store karriereplaner og et ønske om å bli intellektuelt stimulert/stimulere andre.

  SvarSlett
 3. Må også tilføye at bildene av 50-talls husmødre rundt omkring her inne selvføgelig ikke representer meg (hverken i nåtid eller i en drømmefremtid) eller for den saks skyld min bedre halvdels "drømmedame".

  SvarSlett
 4. Helt enig, jeg elter og knar svære brøddeiger med lange røde strømper. :-) Om sommeren driver jeg til og med med litt budeievirksomhet og hengir meg intenst til ysting. Og femtitallsdamene elsker vi jo ut fra estetiske hensyn. Kun.

  SvarSlett