fredag 19. juni 2009

Hawaii pizza

Valget av torsdagens middag var en anelse utfordrene, da det både skulle være barnevennlig og fordi det var min bedre halvdels fødselsdag, så skulle det også være noe han hadde lyst på. Valget falt på en litt up-scale variant av Hawaii Pizza med god, italiensk skinke og frisk ananas som ble veldig vellykket og slo ann hos både små og store.

Til to voksne og et barn:

Bunn
Tomatsauce*
150 g skinke
1/2 frisk ananas
Revet ost
Tørket basilikum

Lag deigen og sett til heving. Lag tomatsaucen. Varm oven til 225 grader. Fjern skall og stokk fra ananasen og del i små biter. Elt deigen, kjevl den ut, legg den på en bakeplate og bre tomatsauce over. Legg ananas på og riv skinken i mindre biter og legg på. Dryss over ost og basilikum. Bak i åtte til 12 minutter, til bunden er sprød og osten smeltet. Server straks, evt. med en salat ved siden av.

*Jeg tok av en porsjon av onsdagens tomatsauce, før jeg blandet i basilikum og spinat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar