Denne pastaretten minner ganske mye om
denne, men det er noe små forskjeller og så tilfører den ovnsbakte ricottaen et ekstra løft.
Til to personer:
250 g ricotta
Extra virgin olivenolje
Salt og pepper
Oregano
Tørkede chiliflaker1 løk
2 hvitløksfedd
Litt smør og/eller olje
2 bokser hele cherrytomater
3 ss balsamicoeddik
Evt. 1 ts sukker
En håndfull frisk basilikum
100 g babyspinat
Salt og pepper
250 g tagliatelleVarm ovnen til 200 grader. Pensle ricottaen med olivenolje og krydre med oregano, chili, salt og pepper. Bak i 20 minutter i ovene. Hakk løk og hvitløk fint og varm litt olje og smør i en gryte på mellom varme. Stek løken i fire minutter og tilsett tomatene. La saucen småkoke i 15 minutter og mos deretter tomatene. Smak til med edddik og sukker og rør inn spinat og basilikum. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, hell vannet av og ta vare på litt av det. Bland pastaen med tomatsauce og kokevann, smak til med salt og pepper og server straks med biter av ricottaen over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar