Glutenfrie og veldig gode cookies. Kjenner du noen glutenallergikere du vil lage noe godt til, så er dette saken!
Til 12 store cookies:
1,25 dl brunt sukker
1,25 hvitt sukker
1 egg
1,25 dl peanutsmør
1 håndfull grovthakkede cashewnøtter*
100 g mykt smør
1/2 ts bakepulver
2,5 dl maismel
1,25 dl potetmel
Varm ovnen til 170 grader. Rør egg, hvitt og brunt sukker og smør glatt i en skål. Bland inn peanutsmør og cashewnøtter. Bland sammen maismel, potetmel og bakepulver og rør inn. Sett deigen i 12 "klatter" på bakepapir, trykk litt flate med en gaffel og bak i åtte til ti minutter. La cookies'ene avkjøle på platen i et par minutter før du flytter dem over på en rist, hvor de avkjøles helt.
*Det ville sikkert også være kjempegodt å erstatte cashewnøttene med mørk sjokolade.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar