Sist gang jeg skrev om Carbonara, diskuterte jeg og noen lesere hvilken grønnsaker som passet til. Siden har jeg funnet denn oppskriften med spinat og broccoli i, og det var veldig vellykket.
Til to personer:
250 g pasta
125 g kalkunbacon
2 egg
4-6 ss friskrevet parmesan
1 hvitløksfedd
1 ts olje
1 broccoli
100 g babyspinat
Pepper
Kok pastaen som beskrevet på pakken. Del broccolien i små buketter og skyll spinaten. Tilsett broccolien i pastavannet når det er 2-3 minutter igjen av koketiden og deretter spinaten når det er et minutt igjen. Hell av vannet og ta vare på litt av det. Imens pasta og grønnsaker koker, skjærer du bacon i tynne strimler og hakker hvitløk fint. Varm oljen i en panne på mellom varme og stek bacon og hvitløk i et par minutter. Ta av varmen og la det dryppe av på en tallerken dekket med tørkerull. Bland egg med parmesan og pepper og vend med pasta, grønnsaker, bacon og litt kokevann over svært lav varme. Server straks med litt friskkvernet pepper over.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar