søndag 14. juni 2009

Green curry med broccoli og løk

En litt anderledes curry med tre typer løk og broccoli og mye, men ikke særlig sterk smak fra kaffir limeblader, koriander, østerssauce og selvfølgelig den grønne karry pastaen.

Til fire personer:

2 ss olje
2 ss grønn curry paste
2 biffer
2 løk
1 bundt vårløk
2 skalotteløk
1 broccoli
4 dl light kokosmelk
3 kaffir limeblader
1 ss østerssauce
4 ss finthakket frisk koriander
1 håndfull frisk basilikum

Serveres med ris.

Kok risen som beskrevet på pakken. Del kjøtt og løk i tynne strimler og broccolien i små buketter. Varm oljen i en wok eller stor panne på høy varme og tilsett curry paste. Stek og rør rundt i et par minutter og tilsett kjøttet. Stek videre til kjøttet er brunet på alle sider og tilsett deretter løken som stekes i noen minutter. Tilsett så broccoli og stek i tre til fire minutter. Hell over kokosmelken, tilsett kaffir limebladerog la retten småkoke i åtte minutter. Rør inn østerssauce, koriander og basilikum og server straks med ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar