En litt anderledes curry med tre typer løk og broccoli og mye, men ikke særlig sterk smak fra kaffir limeblader, koriander, østerssauce og selvfølgelig den grønne karry pastaen.
Til fire personer:
2 ss olje
2 ss grønn curry paste
2 biffer
2 løk
1 bundt vårløk
2 skalotteløk
1 broccoli
4 dl light kokosmelk
3 kaffir limeblader
1 ss østerssauce
4 ss finthakket frisk koriander
1 håndfull frisk basilikum
Serveres med ris.
Kok risen som beskrevet på pakken. Del kjøtt og løk i tynne strimler og broccolien i små buketter. Varm oljen i en wok eller stor panne på høy varme og tilsett curry paste. Stek og rør rundt i et par minutter og tilsett kjøttet. Stek videre til kjøttet er brunet på alle sider og tilsett deretter løken som stekes i noen minutter. Tilsett så broccoli og stek i tre til fire minutter. Hell over kokosmelken, tilsett kaffir limebladerog la retten småkoke i åtte minutter. Rør inn østerssauce, koriander og basilikum og server straks med ris.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar