På søndag skulle vi egentlig møtes med noen venner å spise tapas, men da været var så fantastisk, droppet vi det og hadde picnic i en park, istedet. Det var veldig koselig, ikke minst siden det var en av de ytterst sjeldne kveldene her i København hvor det både var varmt og vindstille nok til at man kunne sitte ute lenge, lenge og drikke vin.
Dette hadde vi med oss:
Minipizzaer
Parmaskinke og salami
Humus og pesto
Deilig brød fra Emmerys
Jorbær og annanas
Blåbærmuffins
Sånn lager du minipizzaer:
Varm ovnen til 225 grader. Bland 2 ss extra virgin olivenolje med 2 ss balsamicoeddik, salt, pepper og et finthakket hvitløksfedd. Del 500 g cherrytomater i to og vend grundig med dressingen. Dekk en bakeplate med bakepapir og legg åtte pitabrød på platen. Pensle hvert pitabrød med litt olje (det gjør dem mere sprø) og fordel tomatfyllet over. Fordel frisk basilikum og mozzarella over hver pizza og bak i ovenen i åtte til ti minutter, eller til bundene er sprø og osten smeltet. La pizzaene kjøle helt av på en rist før du pakker dem ned.
Her.
for ett år siden
Så fantastisk fin blogg du har!
SvarSlettHer skal jeg komme tilbake:)
Takk for hyggelig kommentar!
SvarSlett