Her får "old-school" hakkebøffer moderne følge av gnocchier og sterk paprikasalsa. Gnocchi er pasta laget av poteter og du kan lage det selv eller kjøpe det i butikken. Jeg gikk for det siste alternativet...
Til to personer:
250 g hakket oksekjøtt
Salt og pepper
Olje
3 paprikaer
6 piquillopaprika*
2 ss balsamicoeddik
250 gnocchi
15 g smør
0,5 ts salvie
Form kjøttet til bøffer og krydre med salt og pepper. Del paprikaen i små biter og stek på lav varme til de har blitt myke. Tilsett balsamico og koke inn. Varm litt olje i en panne på høy varme og stek bøffene til de er gjennomstekte. Kok gnocchiene som beskrevet på pakken, hell av vannet og ta vare på litt av det. Smelt smøret i gryten du kokte gnocchien i, ha i litt salvie og kokevann og vend gnocchien i smørsaucen. Server hakkebøffene med paprikasalsa og gnocchier.
* Piquillopaprika er små, sterke paprikaer du kan kjøpe syltet og på glass.
Her.
for ett år siden
Høres ut som en god kombinasjon! Synes gnocchi er kjempegodt, men det er dessverre vanskelig å få tak i ferdiglagde i butikken her i Norge.
SvarSlettHilsen Camilla
P.S.: Jeg opplever også en helt spesiell lykkefølelse når kjøleskapet er fullt:)
Det var kjempegodt også! Morsomt det med kjøleskapet. Tror det er de siste resten av urmennesket i oss og behovet for å ha et forråd så vi kan overleve vinteren!
SvarSlett