Til to personer + ekstra kjøttboller til lunch:
500 g hakket oksekjøtt
Salt1 egg
2 ss hakkede soltørkede tomater1 hvitløksfedd, hakket
1 håndfull frisk basilikum, revet i biter2 ss hvetemel
PepperVarm ovnen til 200 grader. Rør kjøttet seig med salt og rør deretter inn resten av ingrediensene. Form farsen til avlange kjøttboller, legg dem på en bakeplate dekket med bakepapir og stek i ca. 15 minuter eller til kjøttet er gjennomstekt. Imens lager du tzatsiki:
1 hvitløksfedd
3 ss kvargSukker
Salt og pepperRiv agurken, press hvitløksfeddet og bland med kvarg. Smak til med sukker, salt og pepper. Server kjøttbollene med tzatsiki, ovnsbake poteter og sitronbåter.
høres ut som gode kjøttboller:) Så disse skal jeg prøve ut:) Men hva er Kvarg?
SvarSlettKvarg = kesam (http://www.tine.no/5972.cms) :-)
SvarSlett