onsdag 28. april 2010

Kylling med parmaskine og asparges

Asparges og vår er sterkt knyttet sammen for meg, så det blir det mye av på dette tidspunktet. Og så er denne varianten også sunn - for dem som synes bikinisesongen pluselig har kommet tett på.

Til to personer:

2 kyllingfileter
2 skiver parmaskinke
Salt og pepper
Friske krydderurter
1 bundt asparges

Grovt brød som tilbehør

Varm ovnen til 200 grader. Tørk kyllingen med litt tørkerull og krydre med salt, pepper og evt. friske urter. Vikle skinken rundt om. Legg kyllingen i en ildfastform og stek i 15 til 20 minutter eller til kyllingen er gjennomstek og skinken sprø. Knekk den treete delen av aspargesen av og kok dem så vidt møre i lettsaltet vann. Server asparges og kylling med godt, grovt brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar