Som jeg har skrevet
tidligere, så synes jeg ikke pannekaker er ordentlig middag. Men med et fyll av kylling og paprika blir det noe annet og så kan man jo alltids lage noen ekstra til dessert.
Til to personer:
100 g mel
0,5 ts salt
4 dl melk
2 ss kaldpresset rapsoljeRør sammen alle ingrediensene og la røren svelle mens du lager fyllet:
1 ts olivenolje
2 kyllingfileter
1 ss karry
2 dl light kokosmelk
3 paprika (gjerne i hver sin farge)
Salt og pepper
Frisk korianderDel paprika og kylling i biter. Varm oljen i en panne på mellom varme, tilsett karry og deretter kylling. Ha paprikaen i og stek i fem minutter. Hell over kokosmelken, smak til med salt og pepper og la det hele småkoke i fem minutter, eller mens du steker pannekakene. De skal stekes i en tørr panne på grunn av oljen i røren og på mellom varme. Annrett pannekakene med fyllet og pynt med frisk koriander.
Hello! Har nettopp oppdaga bloggen din og synes det e veldig kult. Masse gode mat at eg kunne tenke å lage sjølv. Må huske å kikke inn av og til!
SvarSlettHelsing, Siri i Førde
Takk for hyggelig kommentar - kommer snart forbi deg og leser om det norske fjellbrødet.
SvarSlettså spennendes fyll i panekakene...jeg har kun prøvd kjøttdeig fyll før, men skal prøve denne også:)
SvarSlett@Swimzy; Vil gjerne høre hvordan det gikk!
SvarSlett