søndag 18. april 2010

Asparges- og pestorisotto med kamskjell

Årets første asparges - fra Spania, men veldig gode for det!! Opskriften er fra min Jamie App.

Til 2 personer:

1/2 porsjon grunnrisotto
1 bundt asparges

2 ss pesto

250 g kamskjell


Knekk den treete delen av aspargesen og ha den i gryten med fonden du skal bruke til risottoen. De skal ikke spises, bare gi smak. Skjær toppen av aspargesen av og del stilken i tynne skiver. Lag risotto som beskrevet her og tilsett aspargestopper og -stilk når risottoen er 2/3 ferdig. Når risottoen er helt ferdig, rører du inn en spiseskje pesto, det meste av parmesanen, eventuelt litt smør og smaker til med salt og pepper. La risottoen hvile under lokk mens du steker kamskjellene og annrett deretter risottoen med resten av pestoen og parmesanen og pyntet med kamskjell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar