fredag 30. juli 2010

Dobbeltbrownie

Selv om det alltid blir litt mere kos i sommerferien enn ellers, så har den ikke stått på kaker og dessert hver dag. Men har samlet opp noen oppskrifter i løpet av juli og de kommer her.

Jeg har bakt dobbeltbrownies før, men synes faktisk disse var bedre.

Til ca. 24 brownies:

240 g smør
240 g mørk sjokolade

3 egg

3,75 dl sukker

5 dl hvetemel

2,5 ts bakepulver

3,75 dl grovthakket hvit sjokolade


Varm ovnen til 180 grader. Smelt smør og sjokolade i en liten gryte over lav varme. Pisk egg og sukker luftig og vend inn sjokoladeblandingen. Rør inn hvetemel, bakepulver og hvit sjokolade. Hell røren i en firkantet kakeform (ca 29 x 29 cm) som er dekket med bakepapir eller smurt godt. Bak kaken i 30 minutter eller til kaken føles fast. La den kjøle av før du deler i biter.

1 kommentar:

  1. Å nam, denne skal testes!!
    Har bursdag snart og da er det gøy å servere noe annet enn det vanlige. :)
    Lenge siden jeg har vært inne hos deg nå, ble visst en lang sommer og bloggeferie på meg. Håper du også har hatt en fin sommer.
    Hilsen Inger-Lise

    SvarSlett