søndag 14. februar 2010

Breakfast Pizza

Som avtalt kommer det her litt om min Valentine's Day. Da jeg var i New York med min bedre halvdel før jul, var vi ute og spiste brunch en dag. Da fikk han en Breakfast Pizza som gjorde stort inntrykk og derfor bestemte jeg meg for å lage det som Valentine's Day frokost. For at det skulle gå noenlunde raskt i morges, laget jeg en deig i går kveld som jeg lot langtidsheve i kjøleskapet natten over og fant litt tomatsauce i fryseren.

Til to personer:

Tomatsauce
400 g champignon
400 g cherrytomater
125 g mozzarellaost
5 skiver bacon
3 egg
Olivenolje
Salt og pepper

Lag deigen som beskrevet her - hvis du vil langtidsheve reduserer du mengden gjær til ca 5 gram og setter deigen i kjøleskapet natten over. Varm ovenen til 225 grader og kjevl deigen tynt ut. Legg den på en bakeplate smurt med litt olje og dekk med tomatsauce. Del tomaten i to og champignonene i fire og fordel dem over, etterfulgt av mozzarella i skiver. Drypp over litt olje og legg baconen oppå. Krydre med salt og pepper og bak høyt oppe i ovnen til baconen er sprø. Ta pizzaen ut, knekk eggene over og bak videre til eggene er faste. Server straks, med god juice og kaffe til.

2 kommentarer:

  1. For en fantastisk god ide! Det skal prøves.

    SvarSlett
  2. Gleder meg til å høre hvordan det gikk. Hvor finner jeg bloggen din? Når jeg ser på profilen din, så ser jeg bare alle de bloggene du leser...

    SvarSlett