Til to personer:
Tomatsauce
400 g champignon
400 g cherrytomater125 g mozzarellaost
5 skiver bacon3 egg
OlivenoljeSalt og pepper
Lag deigen som beskrevet her - hvis du vil langtidsheve reduserer du mengden gjær til ca 5 gram og setter deigen i kjøleskapet natten over. Varm ovenen til 225 grader og kjevl deigen tynt ut. Legg den på en bakeplate smurt med litt olje og dekk med tomatsauce. Del tomaten i to og champignonene i fire og fordel dem over, etterfulgt av mozzarella i skiver. Drypp over litt olje og legg baconen oppå. Krydre med salt og pepper og bak høyt oppe i ovnen til baconen er sprø. Ta pizzaen ut, knekk eggene over og bak videre til eggene er faste. Server straks, med god juice og kaffe til.
For en fantastisk god ide! Det skal prøves.
SvarSlettGleder meg til å høre hvordan det gikk. Hvor finner jeg bloggen din? Når jeg ser på profilen din, så ser jeg bare alle de bloggene du leser...
SvarSlett