Til fire personer:
2 ts olivenolje
2 hvitløksfedd
1 chili uten frø2 gulerøtter
2 purrer1 squash
350 g hakket kalvekjøtt2 bokser hakkede tomater
1 ss tyntskåret appelsinskall 1 ts tørket oregano
Evt. litt grønnsaksfondSukker
Salt og pepper400 g pasta
Friskrevet parmesan til serveringHakk alle grønnsakene, bortsett fra squashen, fint - del squashen i biter. Varm oljen i en stor panne på mellom varme og stek løk, chili og hvitløk i noen minutter. Tilsett gulerøtter, purre og kjøtt og stek videre mens du rører. Ha deretter i tomater, appelsinskall, squash og krydder og la saucen småkoke i 20 minutter. Rør av og til. Smak til med fond, sukker, salt og pepper. Kok pastaen som beskrevet på pakken, hell av vannet og server med saucen og litt parmesan over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar