2 avocadoer
250 g cherrytomater1 chili
2 vårløk1 bundt koriander
SitronsaftSalt og pepper
Revet ost
1 chili2 vårløk
1 rød paprika1 bundt koriander
8 tortillasDel tomatene i to og fjern kjernene. Ha dem i en food processor sammen med avocadoene, chili uten kjerner, vårløk i tynne skiver og koriander. Kjør til en jevn mos og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Dekk til (så det ikke blir brunt og misfarget), mens du lager quesadillas. Fjern kjernen fra chilien og hakk fint. Hakk vårløk og paprika. Bland grønnsakene i osten sammen med hakket koriander. Strø litt av osteblandingen oppå en tortilla og legg en annen over. Varm en tørr panne på mellom varme og stek dem i et minutt på hver side - til osten har smeltet og de er gylden utenpå. Del i "kakestykker" og server med guacamolen.
Hei. Vi spiser ofte foran TV'n på fredag, det blir ofte taco eller pizza - denne skal jeg ta med meg! Denne ser kjempe god ut! Godt å ha noe å veksle på med:)
SvarSlettHeidi:)
Jeg synes ihvertfall det er veldig godt. Men guacamolen kan jo brukes til taco, også.
SvarSlettIngredienser er innkjøpt og denne står på menyen i morgen. Gleder meg :)
SvarSlettDet er så gøy når folk skriver at de faktisk lager noe av det jeg skriver om. Fortell gjerne hvordan det gikk.
SvarSlettDet ble veldig godt. Guacamolen kommer heretter til å stå ofte på menyen! Tror du guacamolen står seg fint til i morgen? Jeg la en avocadostein oppi "røra" og dekte den til.
SvarSlettSå bra! Jeg har hørt om trikset med avocadostenen, men har aldri testet, så det er jo værd et forsøk. Men ellers så blir jo giacamolen ødelagt av at den blir brun - det ser bare ikke så pent ut.
SvarSlett