Til to personer:
1 ss olivenolje
1 løk1 gulerot
1 chili2 hvitløksfedd
1 boks hakkede tomater1,25 dl hvitvin
1 ts sukkerKajennepepper
Salt og pepper1 ss smør
300 g skalldyrmix6 tigerreker, uten skall og tarm
1 hvitløksfeddFinthakket persille
250 g pasta
Start med tomatsaucen. Hakk løk, gulerot og hvitløk fint, fjern kjernene fra chilien og hakk den også. Varm oljen i en liten gryte på mellom varme og stek gulerot og løk i ti minutter. Tilsett chili og hvitløk og stek videre i noen minutter til. Ha i hvitvin, tomat, sukker og litt kajennepepper og la saucen småkoke i en halv time. Når saucen er nesten ferdig smaker du den til med salt og pepper og koker pastaen som beskrevet på pakken. Smelt smøret i en panne på mellom varme og stek hvitløk og persille i et minutt. Tilsett skalldyrmixen og tigerrekene og stek i to til tre minutter. Hell over tomatsaucen, varm igjennom og server oppå den kokte pastaen. Annrett sånn at tigerrekene ligger øverst og pynt med litt persille.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar