fredag 5. mars 2010

Rugbrødssandwich

Kjempegod sandwich med masse fiber og smak - og relativt lite fett. For å gjøre det litt mere "middags-aktig" laget jeg selleri-fries til.

Til to personer:

4 skiver fullkornsrugbrød
75 g friskost med urter -7% fett
1 håndfull ruccola
1 avocado
1 rødløk
Sitronsaft
100 g pastrami eller bresola
1 eple

1 selleri
2 ss olivenolje

Salt


Start med fries'ene. Varm ovnen til 200 grader med en bakeplate inni. Skrell sellerien og del den i en centimeter tykke "pinner". Ha oljen i en pose og tilsett selleri-pinnene. Rist godt så de blir dekket av olje og hell ut på bakeplaten. Det kan sprute - så pass på! Stek i 20 minutter - imens lager du sandwichene. Del eplet og avocadoen i skiver. Del rødløken i tynne ringer og legg den i litt i sitronsaft for å fjerne noe av den bitre smaken. Smør brødet med ost og fyll med salat, avocado, eple, rødløk og skinke. Dryss salt over selleri-fries'ene og server til sandwichen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar