Til ca 25 biter konfekt:
250 g marsipan
250 g mørk sjokolade
0,5 dl kremfløte
2 ss varm espresso eller sterk kaffe
2 ss varm espresso eller sterk kaffe
2 ts fintmalt kaffepulver
50 g hvit sjokolade
Dekk bunn og kanter av en brødform med bakepapir og kjevl marsipanen ut sånn at den dekker bunnen. Hakk den mørke sjokoladen fint. Kok fløten opp i en liten gryte, ta av varmen og tilsett sjokoladen. Ikke rør rundt, men la stå til all sjokoladen har smeltet. Rør deretter forsiktig og tilsett kaffe og kaffepulver litt etter litt. Bre over marsipanen, kjøl av og oppbevar tildekket i kjøleskapet natten over. Ta formen ut av kjøleskapet i 20 minutter, mens du smelter den hvite sjokoladen over vannbad. Lag mønster med den hvite sjokoladen, la det stivne og skjær konfekten i mindre biter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar