Enkel og rask suppe til de travle kveldene som jeg for tiden har mange av.
Til to personer:
1 løk
1 ts olje
1 liter grønnsaksfond
1 ts tørket basilikum
1 squash
250 g champignoner*
1 pakke tortellini
Friskrevet parmesan og pinjekjerner til servering.
Hakk løken fint opg del squash og champignoner i mindre biter. Varm oljen i en stor gryte på mellom varme og stek løken i noen minutter. Tilsett fond, kok opp og ha i grønnsakene. Kok videre i to til tre minutter og tilsett deretter tortellini. Kok til pastaen er al dente og server med litt parmasan og pinjekjerner over.
*Som du kanskje kan se, er det ingen champignoner i denne suppen. Dem hadde jeg glemt å kjøpe...
Her.
for ett år siden
Mmm. Du lager så mye spennende mat! :)
SvarSlettTakk for hyggelig kommentar. Og for at du har videregitt av av oppskriftene mine på bloggen din.
SvarSlett