torsdag 10. desember 2009

Suppe med tortellini, squash og champignoner

Enkel og rask suppe til de travle kveldene som jeg for tiden har mange av.

Til to personer:

1 løk
1 ts olje

1 liter grønnsaksfond

1 ts tørket basilikum

1 squash

250 g
champignoner*
1 pakke tortellini


Friskrevet parmesan og pinjekjerner til servering.


Hakk løken fint opg del squash og
champignoner i mindre biter. Varm oljen i en stor gryte på mellom varme og stek løken i noen minutter. Tilsett fond, kok opp og ha i grønnsakene. Kok videre i to til tre minutter og tilsett deretter tortellini. Kok til pastaen er al dente og server med litt parmasan og pinjekjerner over.

*Som du kanskje kan se, er det ingen champignoner i denne suppen. Dem hadde jeg glemt å kjøpe...

2 kommentarer:

  1. Mmm. Du lager så mye spennende mat! :)

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig kommentar. Og for at du har videregitt av av oppskriftene mine på bloggen din.

    SvarSlett