Til 24 cupcakes:
300 g mel
3 ts bakepulver
1 ts kanel0,5 ts ingefær
0,5 ts stødt nellik200 g mykt smør
300 g brunt sukker4 egg
6 ss creme fraiche2,5 dl kokende vann
150 g mørk sjokolade2 ts instant kaffepulver
Melis
MarsipanKonditorfarge
To 12-hulls metallmuffinsform med 24 papirsmuffinsformer i
Varm ovnen til 200 grader. Bland sammen mel, bakepulver og kydder i en skål. I en annen skål røres smør og sukker hvitt. Tilsett et egg av gangen i smørblandingen og rør godt mellom hver gang. Deretter rører du skiftevis inn melblandingen og creme fraiche litt etter litt. Ha sjokolade, kaffe og vann i en gryte og rør til sjokoladen har smeltet. Bland deretter forsiktig inn i røren, som kommer til å bli veldig rennende. Hell forsiktig i muffinsformene og bak i femten til tyve minutter - pass på at de ikke steker for lenge og blir kjedelige. La kakene stå i formene i noen minutter og avkjøl deretter helt på rist. Skjær toppen av kakene så de blir flate og lag en tykk glasur av melis og kokende vann. Bland marsipanen med konditorfarge, sånn at du har en grønn og en rød klump. Kjevl ut og lag hjerter. Fordel glasuren ved hjelp av en kniv dyppet i kokende vann, pynt med marsipanhjerter og la glasuren stivne før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar