søndag 6. desember 2009

Grønn tekonfekt


Resultatet her ble ikke helt vellykket, da jeg ikke brukte nok grønn te til at det kunne smakes og resultatet ble dermed mest grønne marsipankuler. Det har selvfølgelig aldri skadet noen, men jeg annbefaler at du prøver deg frem med sterkere te i større mengder, så teen faktisk kan smakes.

Til ca 20 biter konfekt:

250 g marsipan
Sterk grønn te
Grønn konditorfarge

Elt marsipanen med te og farve og trill til kuler. La tørke på en bakeplate med bakepapir før du pakker dem ned.

Pakket ned i et glass med en rød sløyfe på, ble resultatet en fin, liten gave.

3 kommentarer:

  1. Kan ein bruke tepulver, det japanske du veit? For trukken te kan kanskje gjere marsipanen "sørpete"?

    SvarSlett
  2. @tepikene: Takk!

    @Alt godt: Det var en veldig god ide. Jeg tenkte litt på å bare blande teblader inn, men det ville nok blitt merkelig. Men et sånt japansk tepulver ville nok fungere og gi masse smak.

    SvarSlett