En god og varmende curry med oksekjøtt, potet og spinat.
Til 2 til 3 personer:
1 ss olje
1 rødløk
2-3 ts red curry paste
4 dl light kokosmelk
250 g oksekjøtt i terninger
2 kaffir limeblader
300 g poteter
100 g spinat
1 ss soyasauce
Evt. litt grønnsaksfond
Hakk løken fint, skyll spinaten og del potetene i mindre biter. Varm oljen i en wok eller stor panne på middels varme. Stek løken i 2-3 minutter, tilsett curry paste og stek videre i et minutt. Ha i kokosmelk, kjøtt og kaffir limeblader. Rør grundig og kok opp. Skru ned for varmen og la curry'en simre i 30 minutter og tilsett deretter potetene. La det hele simre videre i 20 minutter, eller til poteter og kjøtt er mørt. Hvis retten blir for tørr underveis, kan du tilset litt fond. Smak til med soyasauce, rør inn spinatbladene og server med naan-brød eller ris.
Her.
for ett år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar