fredag 11. desember 2009

Curry med poteter og spinat

En god og varmende curry med oksekjøtt, potet og spinat.

Til 2 til 3 personer:

1 ss olje

1 rødløk

2-3 ts red curry paste

4 dl light kokosmelk

250 g oksekjøtt i terninger
2 kaffir limeblader

300 g poteter

100 g spinat

1 ss soyasauce

Evt. litt grønnsaksfond

Hakk løken fint, skyll spinaten og del potetene i mindre biter. Varm oljen i en wok eller stor panne på middels varme. Stek løken i 2-3 minutter, tilsett curry paste og stek videre i et minutt. Ha i kokosmelk, kjøtt og kaffir limeblader. Rør grundig og kok opp. Skru ned for varmen og la curry'en simre i 30 minutter og tilsett deretter potetene. La det hele simre videre i 20 minutter, eller til poteter og kjøtt er mørt. Hvis retten blir for tørr underveis, kan du tilset litt fond. Smak til med soyasauce, rør inn spinatbladene og server med naan-brød eller ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar